En forfatter indre kamp

Der er en psykologisk gener så magtfulde, der kan punktere drevet, selvværd og menneskelige ånd af mange håbefulde forfattere i alle aldre. Disse forfattere er konfronteret med en hindring, der gør dem stoppe, tænke to gange og sætte spørgsmålstegn ved deres ret til at være en del af en respekteret samfund. Selv fører dem til at tvivle på deres ambition om at forfølge deres litterære eller journalistiske kald.
Det er den indre stemme ekko: “Huh! Hvem tror du du er, en J. K. Rowling i støbeskeen?”eller”Ã…h min Gud, stop foregiver, du har en litterær sind!”og flere lignende linjer af tænkning. Nogle kan kalde det en djævel, mens andre kan beskrive det som den selvødelæggende aspekt af en person.
Hvis du har været plaget, som jeg har været, så fortvivl ikke, stemmen taler kun på vegne af kritikere, reelle eller indbildte. Det er ikke indbegrebet af det autentiske gave af kreativitet du og jeg var født med.
Når du ved, du har en rigtig god ide under opsejling i dit hoved, at du kunne næsten se det gennemført i dit sind, strike nøgler; Når stemmen blæser sin kakofoni horn, modstå trangen til at stoppe.
Sind og adfærd
Hvordan din tankegang bliver din trofast fjende til tider har hensyn til sin egen.
Mens tillid tager et pusterum, angreb denne arbejdsskade af betænkelighed under din rejse som en blomstrende forfatter hjemsøger selv bedste af forfattere.
“Jeg har skrevet næsten ingenting endnu, og nu igen tid bliver kort. Der er intet gjort. Jeg er ikke nærmere min bedrift end jeg var to måneder siden, og jeg holde halv betvivle min vilje til at udføre noget. Hver gang jeg foretager en flytte min dæmon siger i næsten samme øjeblik: “Ã…h, ja, vi har hørt før!” Katherine Mansfield (1888-1923), britiske novelle forfatter.
Bare, hvordan gamle manipulerende tankegang vaner har gentagne gange, langsomt og ubevidst krøb ind i din underbevidsthed, skal så du erstatte dem med nye bevidst.
“Uanset indsats er først og fremmest er bestemt af vores tanker, så hvis vi ændrer vores tanker, vi kan ændre måde, vi opfører os.” Cherith Powell og Greg Forde
Beslutningen er din første skridt. Indløse din tro på din evne til at skrive ved at gøre op dit sind ønsker at gøre dette. Ignorer uønsket mentale mislyde lige bortrejst. Nægte at komme nærmere ind på dem.
“Når du kan være opmærksom på og være vidne til dine egne tanker, i stedet for at blive tabt eller absorberes i dem, du er i stand til at vokse fra dine erfaringer snarere end at blive immobiliseret,” Richard Carlson, Ph.D., berømt forfatter og ekspert i lykke og stress.
Handle på denne beslutning ved at skrive altid indtil vanen er blevet integreret i dit system. Holde sig til det. Disciplinen vil tilstand dit sind på en ‘Jeg kan’ holdning og vil give dig med beviser for din skrivning færdighed, langsomt, men sikkert.
Søg efter den indre stemme, der er ansvarlig for at få dig om bord paa dette fartoej mod at har nogensinde ønsket at skrive eller skrevet et par stykker i første omgang. Genopleve det. Glæde i det.
Men mere end positive Self-Talk, jer vil savn noget konkret at underbygge din lange begravet positiv tro. Producere den skriftlige stykke. Det vil bære ud virkeligheden af dine evner som forfatter og vil opretholde forfatterens ånd kører i din retning.
“Vi er hvad vi gentagne gange gør. Excellence, derefter, er ikke en handling, men en vane.” Aristoteles.
Desuden indsender dit arbejde ofte og få udgivet selv i små publikationer (print eller online) fordybe dig mere i en verden af skriftligt og definerer yderligere, hvad du virkelig ønsker, hvad du kan opnå og hvad vil du i sidste ende blive. Det validerer du yderligere som forfatter i dine øjne og i andres øjne.
En offentliggjort arbejde yderligere ophæver denne skadelige indre stemme og selv de rigtige modstandere (i modsætning til professionelle, konstruktive og objektive litterære kritikere) eksisterende ud over din skriftligt komfortzone.
“Vil du vide, hvem du er? Spørg Act. Handling vil afgrænse og definere du. Du vil finde fra dine handlinger.” Witold Gombrowicz (1904-1969), polsk forfatter, dramatiker, Essayist.
Slå dyret inden for
Gør det til en vane at studere livet for mennesker, der startede ud med slingrende knæ i karriere helt forskellig fra den grad, de har tjent i college, drømmer drømme, som ingen troede, de kunne nå. Tæl antallet af gange, de fik at vide de var afvigere men gik at lykkes i felterne tilsyneladende uforenelige til deres personlighed og Intellekt.
Læs Writers’ biografier og grave deres kampe, se dig omkring og bliv inspireret. Flytte dit fokus fra nar af dine tanker til reelle roligt folk, der aldrig pralede men skrev alligevel med dybde.
Som en sen blomstrende forfatter selv jeg ansætte disse henvisninger. I mit eget tempo, har jeg lært at kæmpe tilbage. Den automatiske reaktion kaster den grim følelse af ineffektivitet og hjælper mig til at fortsætte.
Det kan ikke garanteres et liv uden frafald til negative selv taler, men disse mentale tilgange tjene som buffere, at styrker den mentale forsvar overarbejde indtil de dårlige stemmer er afdæmpet.
Rådgivning af andre forfattere, der siger, skrive, skrive og skrive er en guldmine. Det skærper og stimulerer din skrivning sind. Bedst af alt bringer det dig tættere til din vision og væk fra din psykologiske bæster.
Så medmindre du gør præcis modsat af hvad din dæmon siger du ikke, din indre kamp vil ikke blive bragt til tavshed.
Forfølge din drøm. Skrive!
Jeg elsker essays! Jeg nyder at læse dem, kontrollere dem, lære mine elever til at generere dem, men mest af alt jeg nyder at skrive dem! Du ønsker at spørge hvorfor. Jeg håber, at efter at have læst min artikel, du vil forstå. Og jeg tror så meget, at du også vil falde i kærlighed med en utrolig verden af essays. Lad os starte vores tur fra en kort baggrund. Ordet “essay” stammer fra franske ord “essai” som betyder “forsøg, indsats, skitse”. Og denne oversættelse afspejler essensen af den opgave, du er tildelt på dit college. Virkelig, det er din personlige forsøg på at give en udfordrende sketch på nogle spændende spørgsmål. I modsætning til andre akademiske opgaver antyder essay frihed af dit kreative arbejde. Dens største fordel er, at du kan skrive det om ethvert emne, i enhver stil. Essay er din egen holdning til noget du har hørt, Læs, set osv. Forkant med essay er din personlighed, dine tanker, følelser og dit liv holdning. Du har en enestående chance for at indtaste en rimelig kontroverser med andre forfattere, som læreren forventer du at vise din lærdom i emnet. Du skal dog huske, at uanset frihed af skriveprocessen, det ikke er så let på alle. Fordi du er ventet at finde en original og fanger ideen (selv i den traditionelle sammenhæng) og ekstraordinære udtalelse om nogle problem.
Titlen på essay ikke strengt afhænger essay emne: titlen kan også tjene som udgangspunkt i dine overvejelser; Det kan give udtryk for forholdet mellem hele og dele. En gratis sammensætning af essay er underlagt dens indre logik, er det en fremhæves placeringen af forfatteren.
Stilen af essay er præget af sin aphoristic, paradoksale og figurative tegn. At formidle din personlige opfattelse af verden bør du: ansætte en masse erobrede eksempler, drage paralleller, vælge analogier, bruge forskellige foreninger. En af de karakteristiske træk ved essay er bred brugen af talrige ekspressive midler, såsom metaforer, lignelsen og allegorisk tal, symboler og sammenligninger. Din kan berige og gøre din essay mere interessant, hvis du medtager i det: uforudsigelige konklusioner, uventede vendepunkter, interessant kløerne på begivenheder. Essay præsenterer en dynamisk udveksling af forfatterens argumenter, opbevares dokumentation og spørgsmål.
Fatte mig i korthed, men samtidig undgå absolutte enkelhed. Ingen vil lide at læse en monoton indtaling. At færdiggøre udkastet til din essay, læse det højt, ja, højt. Du vil blive ramt af antallet af rå detaljer i dit essay. Du skal slippe af med dem med nogen beklagelse. Hvis du er nødt til at sige noget nyt, originale og eksklusive, så genren af essay er din genre. Vær kreativ, gratis dit sind og kan være du vil afsløre en stor essayist i dig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *