Kaster en Baby brusebad dine gæster vil huske

Er du ansvarlig for planlægning en baby brusebad? Har du brug for en baby shower tema? Dekorationer? Favoriserer? Denne guide vil give dig baby brusebad ideer, uanset om du er en søster, ven eller kollega.

Baby Shower temaer

Den første og sværeste ting at gøre når man planlægger en Babyshower er at vælge et tema. Når dette er afsluttet, vil meget af resten af bruseren planlægger selv.

Der er flere måder at vælge et tema.

En baby shower tema kan relatere til mor og hvad hun skal. Det kan være en farve, en børnehave tema eller en specifik type af element. For eksempel, hvis børnehaven er indrettet i blomster, kunne tema være “En Baby’s Garden.” Hvis det er indrettet i en sports motiv og kunne tema være forældrenes foretrukne sportshold. Alle gaver vil derefter koordinere med rummet. Hvis børnehave er malet med frøer, kunne tema være “Grøn.” Denne måde, gæsterne kan være lidt mere kreative i deres giver. Eller tema kunne være “Sengetid,” hvilket fik gæsterne at bringe pyjamas, tæpper, og krybbe elementer.

For en anden (eller tredje eller fjerde) tid mor, kan temaet være virkelig kreativ. For en person, der allerede har næsten alt hvad de behøver, ville et tema som “Læsning,” hvor alle bringer bøger for barnet (og måske for de ældre børn samt) være en dejlig forandring af tempo.

Nogle mennesker kan ikke lide at deltage i brusere for anden gang mødre, fordi de føler, at de allerede har modtaget, hvad de havde brug for til deres første barn og er bare være grådige. Hvis du mener, at dette kan være tilfældet for dine gæster (f.eks. en gruppe af kolleger), smide en baby brusebad hvor indbydelsen klart, ikke for at bringe en gave. Eller bruge nogle penge på en dejlig gave (for eksempel, et gavekort til en restaurant, spa eller hotel), og bede om, at gæsterne medbringe en bestemt vare (bleer, specifikke babymad) til gengæld for en tombola billet. De kan endda bringe så mange emner, som de gerne vil have i bytte for flere billetter. På den måde, folk, der ønsker at være generøs kan stadig give mor en nyttig gave, og føler sig ingen forpligtet til at bringe noget. I slutningen af natten, tombola off prisen.

Nogle andre tema idéer omfatte:

Hør er hvad the Stork at bringe

Noahs Ark (godt for et brusebad, hvor fyrene inviteres også!)

Alfabet suppe

Blå er for dreng

Baby Shower dekorationer

Dekorationer skal flyde fra temaet. Et farvetema er den mest fleksible og billigt, selv om et bestemt tema som “Bamser” vil være let, som du kan købe koordinerende duge, plader og servietter.

Holde dekorationer simpelt. Sætte en pæn dug under kage og sprede nogle konfetti rangler udenom. Binde nogle balloner til tabellen buffet eller appetitvækker. Tilføje nogle pastel streamers på tværs af stuen, og du er færdig. Efter alt, bør fokuseres på mor.

Hvis du har brusebad på arbejdspladsen, kan dekorationer være endnu nemmere. Simpelthen sætte kage under en hvid dug og tilføje en buket af balloner. Hændelsen frokosttid er perfekt til kontoret. Mange af baby brusebad ideerne vil arbejde for enhver placering, indendørs eller ud.

Baby Shower favoriserer

Efter brusebad, give dine gæster noget at huske det ved. Lysestager i form af en baby element, for eksempel en rangle eller støvletter, er populære og nemme at finde online eller i en part leverer butik. Andre favor ideer indeholder magneter eller slik i en smuk gaveæske. Selvfølgelig lade favoriserer flow fra temaet. “Tea Party” tema baby brusebad, kan gæster modtage te kopper og tallerkener. Til en “forkæle fest,” en idé stadig mere populære for mødre, der allerede har flere børn og derfor de fleste af de ting, de faktisk har brug for, kan de tage hjem spa tilbehør såsom en luffa eller skumbad.

Baby brusebad tidsplan

Typisk, en baby brusebad vil vare ca. to timer. Hvis et helt måltid vil blive serveret, Sørg for at angive dette på invitationen, så gæsterne kan planlægge i overensstemmelse hermed. Normalt, men er nogle lette forretter, punch og kage alt der behøves. Følgende er en generel opfattelse af en tidsplan.

Som dine gæster ankommer, tjene dem nogle forretter, og lad dem logge en gæstebog. En idé er at gøre dette til en rådgivning bog, giver mulighed for hver gæst til at nedskrive ét stykke råd de ville give den nye mor.

Tjene simpel forretter. To til tre retter er bedst, samt nogle ost, kiks, chips, dip og frugt. Nogle ideer til munchies, der er let og kan gøres god tid omfatter:

Deviled æg: Tilføje salsa og cheddar for en mexicansk twist!

Fyldte champignoner

Efter alle dine gæster er ankommet, Begynd med alle introducerer sig selv. Dette er især vigtigt, hvis dette er en blandet brusebad med kolleger, venner og familie. Kontroller, at alle nævner, hvordan de kender mor.

Næste, spille et eller to spil. Disse vil tjene som isbrydere. Nogle idéer omfatte:

Baby forkludre – se hvor mange baby relaterede ord Gæster kan gøre i tre minutter fra en sætning som “Jeg kan ikke tro [mor-til-være ‘s navn] vil have en baby!” eller noget andet fjollet og sjov. Alle læser deres liste, passerer off dubletter, og personen med den mest resterende vinder.

Baby Box – placere nogle fælles babyudstyr (rangle, ble) i en boks. Skær en lille hånd-størrelse hul i siden. Give hver gæst 20 sekunder for at røre så mange elementer som de kan (ingen kigger!), så har dem skrive ned hvad de følte. Personen med den mest korrekte vinder.

Husk, kort er godt, og have det sjovt!

Hvis der skal være et helt måltid, nu er tid. En morgenbuffet er generelt bedst, som gæsterne kan spise, mens mor åbner sine gaver. Hvis der ikke kommer til at være et helt måltid, give alle nogle tid til at få en anden runde af forretter, så har æresgæst åbne hendes gaver.

Efter gaver er åben, tjene kage. På dette tidspunkt, er bruseren overstået. Alle vil socialisere så længe de ønsker, og gæsterne vil begynder at forlade. Hvis tiden er vigtig (dvs. værten har et sted hun skal være), skal du sørge for at sætte en invitationerne sluttidspunkt.

Forhåbentlig gav dette dig nok baby brusebad ideer til at begynde brainstorming. Husk at have det sjovt, og du vil smide en vellykket Familieforøgelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *