Lindsay Mitchell: 2020-04-07

Medmindre regeringen tvinger forældre til at flytte derhen, hvor jobbene er (som Labour havde med arbejdsløshed modtagere under Job Ryk i midten af 2000’erne) på lang sigt og på tværs af generationerne velfærd afhængighed vil fortsætte. I juni 2012 Nord Territoriale Lokale Myndighed havde 7,800 erhvervsaktive alder, som er modtagere af en 18-64 årige befolkning af 33,370 (seneste Statistikker NZ skøn.) Mens det er velkendt, distriktet har også den højeste arbejdsløshed i landet, er det kun 18 procent af dem, akasse-billig.dk der er på fordelene var på dagpenge. I den anden graf har jeg brugt den samme CPAG data for børnemishandling (Y-aksen), men trådte den nye indtægter-testet modtageren med forsørgerpligt over for børn, som en procentdel af 18-64 årige befolkning data (X-aksen).

det er Disse betingelser, der øger risikoen for børnemishandling. Hvis det offentlige begynder at tro på, at afhængighed af ydelserne er en betydelig risiko for børn, så CPAG er i problemer. I stort set alle stater, hvis du blev fyret som følge af en fejl i dit eget øje, så vil du ikke være berettiget til at modtage arbejdsløshed fordringer. Arbejdsløsheden initiativ var sidste nat fordømt af Arbejdskraft som en tilbagevenden til ånden i fattiggården, som strenge nye regler vil se folk, der mister deres ydelser, hvis de ikke følger programmet. Programmet er indstillet til at blive rullet ud i seks måneder, og Hr. Osborne vil fortælle Tory medlemmer, at det er en del af hans strategi for at gøre det økonomiske opsving sidste. Langtidsledige er at blive sat i fællesskabets tjeneste, at se til og fra arbejde hver dag, eller være sat på et program for at løse deres underliggende problemer i en dramatisk skærpelse af det velfærdssystem, Kansler George Osborne vil annoncere i dag.

For eksempel, lavt betalte kvinder, som har forladt det private beredskab til at arbejde 20 timer kan finde en tilbagevenden til fordel vil se dem i en bedre finansiel position (for op til 16 uger i det mindste). Finansministeriets Rapport til WWG fandt, at TIA faktisk har resulteret i, at mennesker, der opholder sig på til gavn længere. CPAG mener, at børn er fattige, fordi fordel betaling priser er for lav. Selv med de nye arbejds-test-ordning, Eneste Forælder Støtte (DPB udskiftning) sikrer en løbende indtægt fra staten for personer med forsørgerpligt over for børn. 38 procent – den største gruppe – var på DPB.

Og i en direkte afvisning til Arbejdsmarkedet ‘ s angreb på faldende levestandard, vil han advarer om, at “uden en økonomisk plan, du ikke har levestandard”. I en konference, hvor de Konservative er pitching sig selv som party “for hårdtarbejdende mennesker”, Kansler vil forklare, at han er en “økonomisk optimist”, men fortæl delegerede han tilbyder en “økonomiske plan, ikke et quick fix”. I sin tale til det Konservative Parti konference i Manchester, Hr. Osborne vil sige, at muligheden for blot at logge på for at modtage dagpenge vil ende inden for måneder. Og så er valget chancer, de Grønne og Arbejdskraft, der både fremmer højere fordele.